7 tips til en mer bærekraftig jul

7 tips til en mer bærekraftig jul – Høgskolen i Bergen

7 tips til en mer bærekraftig jul. Hva kan man gjøre dersom man er lei av kjøpefesten før jul og ønsker å ta andre valg i juleforberedelsene? Her er tipsene til en mer …

Sju tips til en mer bærekraftig jul – forskning.no

4. Besteforeldregaven til de som har «alt» Student Hildegunn Malene Dyrkolbotn har et tips til besteforeldregaven. I hennes familie er det fast tradisjon at flere i familien går sammen om å kjøpe et gavekort fra Røde Kors som blir gitt til besteforeldrene. Det kan for eksempel være en gave som metter andre barn eller som gir dem varme.

Tips til en mer bærekraftig virksomhet | Bærekraftige

Her vil pilotene etterhvert dele sine tips til hvordan dere kan jobbe mer bærekraftig. Tips nr 1: Jobb med bærekraftbegrepet Begrepet bærekraft kan virke diffust og festtalepreget. Etterhvert som dere jobber med det vil du se at prinsippene er ganske konkrete. Du vil også oppdage at det å jobbe for å bli mer bærekraftig både kan bidra til kostnadsreduksjoner og mer…

Bærekraft er det nye store! – Plass til omtanke

Les eventuelt blogginnlegget vårt om hvordan du vasker klær på en bærekraftig måte her. Se etter bærekraftige materialer Noen materialer er mer bærekraftige enn andre, og man har heldigvis begynt å fokusere på at penklær også bør være laget av gode materialer.

Tips til mer bærekraftig kjøtt – Framtiden.no

Tips til mer bærekraftig kjøtt Hvis vi bruker mindre kjøtt per porsjon, har vi råd til å velge kjøtt som er produsert på en bedre måte. Det er ofte litt dyrere, men til gjengjeld har konvensjonelt produsert kjøtt blitt unormalt billig de siste årene. Billig kjøtt har sin pris som betales av dyrene, miljøet, naturen og din egen

Har Du en Bærekraftig Internettstrategi? fra Black Hat SEO

Hva gjør en strategi bærekraftig? er en mer kritisk holdning til hva de bruker penger på. Uten å nevne navn hadde jeg tidligere en kunde som glatt brukte 300.000 per mnd på Google AdWords, men ikke kunne avse midler til SEO for det “tok så lang tid”. Tips dine venner: Legg inn kommentar; Ingen kommentarer . Legg inn en kommentar.

Fem tips til en mer bærekraftig bedrift – Grønt Punkt …

Fem tips til en mer bærekraftig bedrift 02.06.2017 av Grønt Punkt Norge Uttrykket «bærekraftig utvikling» ble lansert for tretti år siden i rapporten «Vår felles framtid», ført i pennen av Gro Harlem Brundtland.

Grønne tips – Framtiden.no

En test gjennomført av Framtiden i våre hender i samarbeid med Forbrukerinspektørene, viser at en rekke produkter fra kjente merker som Body Shop og Clinique inneholder …

De grønne-toppens seks tips til en miljøvennlig jul

De grønnes representant på Stortinget gleder seg til sin første jul som bestefar – og byr på sine beste tips for en miljøvennlig feiring.

Bærekraftig utvikling – Naturfag – NDLA

Men hvordan får vi det til, og hvordan kan vi vite om utviklinga går i en mer bærekraftig retning? En ting er sikkert: Vi må samarbeide på tvers av landegrensene for å få det til. Den første store miljøkonferansen ble arrangert av FN i Stockholm i 1972.