Å ta en for laget

Å ta en for laget | Actis.no

Det finnes en sterk solidaritetstradisjon i norsk ruspolitikk. Den gir en vilje til å «ta en for laget» av hensyn til de som strever med rus og for å beskytte de sårbare.

Viljen til å ta en for laget – Nye Meninger – dagsavisen.no

Det finnes en sterk solidaritetstradisjon i norsk ruspolitikk. Den gir en vilje til å «ta en for laget» av hensyn til de som strever med rus og for å beskytte de sårbare.

Å ta en for laget – Anne Kristine Bergem

Nordmannen som sa han ville ta med seg Trump på en øde øy for å ta en for laget, er blitt berømt. Spørsmålet han ble stilt var selvsagt hypotetisk, så vi får aldri vite om han ville gjennomført den uselviske handlingen i virkeligheten.

Å ta en for laget – adressa.no

 ·

«Det er typisk norsk å være god», sa landsmoder Gro en gang for lenge siden. Hun kunne vært ærlig og sagt at det er typisk norsk å gjøre ting sammen. Det er da vi fungerer best.

Må hun ta en for laget? – Navn i nyhetene – dagsavisen.no

Må hun ta en for laget? Norges beste kvinnetrener ser ikke seg selv i Tippeligaen. – Det virker så fjernt og usannsynlig at det er ikke noe seriøst som jeg har tenkt på.

– Ta en for laget – itromso.no

Han og Asgeir Andreassen Bergli står i bare boxeren. de har sammen med resten av klasse 1 STC lagt klærne sine i en så lang rekke som mulig.

«Ta en for laget» – Beitostølen Helsesportsenter – bhss.no

Hvordan klarer du å ta inn over deg at det fortsatt er behov for en kamp for frihet, likestilling og like rettigheter for alle? Det å være i en posisjon hvor en utgjør en minoritet og blir redusert til å enten bare å være annerledes, eller til ikke å inneha tilstrekkelig kompetanse og kraft til å kunne bidra til felleskapets beste, er en utfordring.

Om å ta en for laget – Legeforeningen

Om å ta en for laget En opptelling for et par år siden viste at vi har 5 300 verv i foreningen, og organisasjonsprosenten er rundt 97%. Jeg tør påstå at vi er en solid forening for en sentral yrkesgruppe; helt essensiell for omsorg og kvalitet i helsevesenet.

dict.cc | å ta en for laget [uttrykk] | Wörterbuch

Übersetzung für å ta en for laget [uttrykk] im Englisch-Deutsch-Wörterbuch dict.cc.

Vi ber folk langs Fannestrandvegen om å «ta en for laget

 ·

Utsettelsesforslag fra BOR, Sp, SV og Frp om å utrede tunnel fra Bolsønes til Lergrovik falt med åtte mot fem stemmer i formannskapet – Vi ber folk langs Fannestrandvegen om å «ta en for laget».