Ber om forlenget fengsling etter Elkjøp-tyveriet

Ber om forlenget fengsling – Nyheter – NRK

Ber om forlenget fengsling . Politiet ønsker å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker. Fengslingsmøtet blir avholdt mandag neste uke, opplyser Innlandet politidistrikt Vi arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Den som mener seg rammet av urettmessig …

Ber om forlenget fengsling etter ulovlig våpenimport – …

Saken ble anket til Agder lagmannsrett, og er berammet der i mai. I mellomtiden sitter mennene fengslet. Onsdag er det fengslingsmøte i Tønsberg tingrett, der påtalemakten vil be om at begge mennene blir ilagt forlenget varetektsfengslet.

Politiet ber om forlenget fengsling for ektemannen til

Han nekter straffskyld etter siktelsen. Politiet venter fortsatt på den endelige obduksjonsrapporten av Janne Jemtland. Det pågår også undersøkelser av våpenet som ble funnet 8. mai.

Fremgang i etterforskning av 20 år gammel drapsgåte – …

Ber om forlenget fengsling. Siktede har vært avhørt fire ganger etter pågripelsen. Politiet har tidligere opplyst at han bodde på et asylmottak på Sjøvegan da drapet ble begått. Da skal han ha vært mindreårig. Han har senere oppholdt seg flere år i utlandet.

Varetektsfengsling | Norges Domstoler

Etter å ha hørt begge sider, bestemmer dommeren varetektstiden. Når denne tiden er utløpt, skal siktede løslates med mindre påtalemyndigheten ber om forlenget fengsling. Da må det holdes et nytt fengslingsmøte i domstolen.

Vil varetektsfengsle 17-åring – Nyhetspressen.com

Ber om forlenget fengsling. Politiet ønsker å varetektsfengsle den drapssiktede ektemannen til Janne Jemtland i ytterligere tolv uker. Fengslingsmøtet blir avholdt mandag neste uke, opplyser Innlandet politidistrikt.

To løslatt fra varetekt etter at mann forsvant på havet

To av tre personer løslates nå fra varetekt etter at en mann forsvant på havet ved Øksnes i Vesterålen 15. juni. Ber ikke om forlenging – Politiet har nå besluttet at man ikke kommer til å be om forlenget fengsling av disse, sier han.

Kjennelsen om forlenget fengsling klar i ettermiddag

Ei heller ber de om at kjennelsen unntas offentlighet da politiet ikke lenger mener at mulighet for bevisforspillelsen er så stor. Politiet har tidligere sagt at hodvedforhandlingen i saken etter all sannsynlighet vil starte til høsten.

Ber om forlenget fengsling i Knutby – nettavisen.no

Argumentet om at det dreier seg om et straffbart forhold som kan medføre fengselsstraff i mer enn to år, veier også tungt for retten. Anette Lindes forsvarer, Roger Häggquist har tidligere sagt til NTB at hans klient vil motsette seg videre fengsling når møtet i Uppsala tingsrätt starter torsdag.

Peter Madsen går frivillig med på forlenget fengsling

Peter Madsen går frivillig med på forlenget fengsling. NTB. Københavns politi vil trolig om kort tid avgjøre om Madsen skal tiltales for drap. Det er også en mulighet for at Madsen, som har vært gjennom psykiatriske undersøkelser, blir erklært utilregnelig. Ti timer etter tyveriet slo politiet til: – Det er deilig at de blir