Børretzen kaster loss for siste gang

Børretzen kaster loss for siste gang – Aftenposten

Børretzen kaster loss for siste gang. Den folkekjære kåsøren, skribenten, humoristen og artisten Odd Børretzen legger ut på den aller siste reisen når han bisettes fra kapellet på Vestre gravlund i Oslo fredag.

Børretzen kaster loss for siste gang | ABC Nyheter

Den folkekjære kåsøren, skribenten, humoristen og artisten Odd Børretzen legger ut på den aller siste reisen når han bisettes fra kapellet på Vestre gravlund i Oslo fredag.

Paradise Bay Jeg skal ut og seile bror – Med dine egne

Jeg lette sikkert etter no’ en gang for lenge siden noe eventyrlig som var gjemt Men hva jeg lette etter, har jeg faktisk glemt. Nå seiler jeg min siste tur med brød og vin og visakort røyk og smør og øl Jeg kaster loss og drar. Nåe jeg faktisk klar, min venn. Sees vi igjen. Odd Børretzen. Odd Børretzen & Lars Martin Myhre

Børretzen kaster loss – Nye takter – dagsavisen.no

Odd Børretzen er borte, men likevel aktuell med både ny plate og ny bok. Som begge minner oss om hans unike form for holdning som underholdning.

Brit`s små puslerier: Siste reisebrev nr 29: Heimreisa

få inn litt strikketid og en siste ferieøl. Mandag formiddag , vi kaster loss og lar det stå til over Folla . som har etterdønninger så det skvetter rundt Lisa båten. Skipshunden er glad i bølger , Vi innrømmer det med en gang, turen har vært HELT fantastisk, og nå bare drømmer vi om nye reiser neste sommer!

Arven etter Nansen – Home | Facebook

The Nansen Legacy. Scientific exploration for sustainable management beyond the ice edge SISTE TESTDØGN (for denne gang) testtokt vil gå av stabelen de neste par ukene før det første ordentlige vitenskapelige toktet i Arven etter Nansen kaster loss fra Tromsø retning Svalbard med «Kronprins Haakon» 6. august!

kompisen til lars for fjerde gang – YouTube

Oct 26, 2009 · Kompisen til Lars besøker et enklere NRK for fjerde gang!

Som en skygge om natten – Kaptein Sabeltann Wiki

Overview

Quiz Master’s Voice: desember 2009

Dec 09, 2009 · Og de var seks mildt sagt fornøyde quizzere som forlot Kafka med 1200 kroner i lomma for siste gang. De vant med 52 poeng, ett lite poeng over Mandagsklubben på andreplass og Ja, snøballen Askepott kaster på prinsen så han bommer på en hjort han skal * Odd Børretzen * Kongefamilien * Neil Diamond * …

Neste år kan Transport være historie, og et nytt og …

Større faglig styrke vil bli hovedforskjellen dersom Transport går inn i Fellesforbundet, sier forbundsleder Jørn Eggum.