Bråk om frikort til kulturhus

Frikort og skattekort | Ung.no

Har du en jobb må du be om frikort eller skattekort, avhengig av hvor mye du kommer til å tjene. Kommer du ikke til å tjene over 55.000,- klarer du deg med å bestille frikort, og behøver ikke å skatte.

«Kulturhus-boom» og kulturhusstrid – …

Kulturhusmilliardane rullar. Ingen har totaloversynet. Ingen har til oppgåve å ha noko totaloversyn. Det er heller ingen forsking på feltet. Men tidsskriftet Stat og Styring, av alle, hadde i fjor eit spesialnummer om kulturhus, redigert av den unge forskaren Aase Marthe Johansen Horrigmo frå Vennesla, som òg skreiv nokre av artiklane i bladet.

Må jeg betale skatt når jeg fyller 18 år? Hva er

Har du en jobb må du be om frikort eller skattekort, avhengig av hvor mye du kommer til å tjene. Kommer du ikke til å tjene over 55.000,- klarer du deg med å bestille frikort, og behøver ikke å skatte.

The Bootleg Beatles – Danmarks nye kongres- og kulturhus

Til koncerten skal vi opleve en lang række af de største Beatles-klassikere i 1:1 versioner – og med frikort til at synge med på alle de kendte omkvæd. The Bootleg Beatles har tidligere spillet i Danmark, og også her var pressen i næsegrus beundring: «Showkoncert i jubelklassen» skrev Jyllandsposten.

www.skatteetaten.no

301 Moved Permanently. openresty

Kompensasjon for merverdiavgift – Kulturhus mv – …

Forholdet til EU/EØS retten har først og fremst betydning ved vurderingen av hva som kreves for at det drives en økonomisk aktivitet, og hvilke faktorer som har betydning for om denne kan være i konkurranse med virksomheter som ikke er kompensasjonsberettiget.

Sølvberget Kulturhus (Stavanger) — Underskog

Dette er muligheten til å møte kunstnerene, få vite mer om deres arbeid og arbeidsmetoder, stille spørsmål og få et bredere perspektiv på hva som beveger seg innen Brooklyns street art scene. I dag er det Brad Downey som presenterer på SF kino, i forkant av visningen av hans film “Public Discourse”.

OLE PAUS – bakkenteigen.ticketco.events

Vi fjerner de fremste seteradene, og rigger til små bord og stoler slik at dere kan sitte nær scene og artist. Husk at det er åpen kafé/bar hvor dere får kjøpt div. drikke og snacks, som er tillatt å ta med inn i salen.

Frå 2017 slepp du å søke om frikort for helsetenester

Frikort for eigenandelstak 2 er automatisert frå 1. januar 2017. Frå denne datoen slepp du å søke om frikort for helsetenester. Det kjem automatisk i posten innan tre veker etter at egenandelstaket på 1 990 kroner er nådd.

Brak » Om Brak

Om Brak Brak er et kompetansesenter for alle som driver med musikk i Hordaland og Sogn og Fjordane. Vi fungerer som en døråpner, veileder og bindeledd som løfter alle aktører innen musikkfeltet til neste nivå.