DAB i de fleste tunneler

DAB-radio i tunnelene i Møre og Romsdal | Statens …

8. februar 2017 er det slutt for FM-radio i tunnelene i Møre og Romsdal.

Disse tunnelene får DAB-dekning snart – Tu.no

I rene tall betyr det at litt over 300 tunneler i Norge får DAB-dekning. De signalene som er tilgjengelig på utsiden at tunnelen vil blir formidlet inn i den. De fleste tunnelene skal ha installert DAB innen sommeren 2016. Fire tunneler har frist til desember 2016.

Joacim Lund mener at NRK har sviktet og – APs

De fleste nye biler har DAB ferdig installert, og stadig flere tunneler får dekning. Men inntil videre er muligheten til å varsle befolkningen svekket på grunn av for få apparater og konflikt om frekvensområdet, og selv NRKs DAB-general Øyvind Vasaasen innrømmer at utviklingen går i retning nettradio.

Paneda DAB as – Selje | Facebook

Paneda DAB as has no reviews yet. Tell people what you think. See All. Slik skal de sikre at DAB virker i tunnelene. Statens vegvesen Vegdirektoratet lover at 320 tunneler vil ha DAB-dekning før FM-signalene slukker. tv2.no. Paneda DAB as added 13 new photos to the album:

DAB antenne oversigt – Vi har samlet de bedste DAB

Langt de fleste steder i Danmark er der god dækning til modtagelse af DAB radio, men der er stadig steder hvor det kan knibe lidt, og hvor at den rigtige DAB …

Spørgsmål og svar vedrørende digital radio og DAB+ – …

Langt de fleste DAB-radioer kan allerede nu modtage DAB+. Siden 2012 har alle DAB-radioer, som er solgt i danske butikker kunne modtage DAB+. Men er din DAB-radio købt før 2012, skal den muligvis udskiftes.

Mere Radio med Digital Radio

Langt de fleste DAB-radioer kan allerede nu modtage DAB+. Men er din DAB-radio købt før 2012, skal den muligvis udskiftes. Første skridt er at finde ud af, om din radio er en DAB-radio. Det gør du ved at kigge efter, om der står DAB eller DAB+ på din radio. Husk også at se efter i bunden af radioen.

DAB Radio test 2018 → Find den bedste DAB – …

Radioen byder på det klassiske skrivebordsdesign, som stilmæssigt vil passe ind i de fleste boliger. Designmæssigt kan man også glæde sig over, at det er en meget brugervenlig DAB radio. Du lærer hurtigt knapperne at kende, og det kræver kun få klik at skifte kanal og skrue op og ned for lyden. at DAB er forkortelsen for Digital

Har DU prøvd MiniTV? – nrkbeta.no

Skal MiniTV fungere må dekningen bli like god som for DAB og det MÅ være DAB dekning i tunneler. Norge består jo av det. Slik det er nå fungerer MiniTV dårlig på T-banen, mye tunneler der også. De fleste telefoner nå har stor skjerm og gode muligheter for videoavspilling. Jeg tilbringer 1 til 1,5t hver dag i kollektivtransport.

De mest uhyggelige steder i verden – msn.com

Klik videre i galleriet, og se de mest skræmmende steder i verden! Manchac har et ry for at være hjemsøgt, men de fleste af dens beboere er faktisk krokodiller. Nogle af scenerne fra Hillary Swank filmen ‘The Reaping’ blev filmet der. Kun nogle dele af de ben-dækkede tunneler er åbne for offentligheden.