Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig Oppfordrer kundene til å be om pengene tilbake. FOTO: Forbrukerrådet I TRØBBEL: Gator Norge, som selger GPS-klokken Gator 3, tvinges til å stanse all behandling av personopplysninger.

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig Oppfordrer kundene til å be om pengene tilbake. I TRØBBEL: Gator Norge, som selger GPS-klokken Gator 3, tvinges til å stanse all behandling av personopplysninger.

Datatilsynet oppfordrer kundene til å be

Datatilsynet oppfordrer kundene til å be om pengene tilbake. Kjenner du noen som har kjøpt en slik klokke? Tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig

Datatilsynet – Bergens Tidende

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig. Oppfordrer kundene til å be om pengene tilbake. Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig. Abonnent. Digital Datatilsynet kritisk til at regjeringen vraker beste løsning for nytt fødselsnummer.

Aftenposten – Oppfordrer kundene til å be om pengene

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig.

Datatilsynet – Aftenposten

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig. Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig. Digital Testen av klokkene for barn ble kalt «svært urovekkende». Nå er de testet på nytt, og resultatet er like ille.

Datatilsynet – FVN

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig Testen av klokkene for barn ble kalt «svært urovekkende». Nå er de testet på nytt, og resultatet er like ille.

Datatilsynet – Webavisen

Direktør for Datatilsynet, Bjørn Erik Thon, mener Etterretningstjenesten bryter grunnloven, skriver Dagbladet. Bakgrunnen er NRKs avsløring om at lyttestasjonen på Hønefoss samler personopplysninger om norske borgere.

Forbrukerrådet – Aftenbladet.no

Datatilsynet tvinger norsk leverandør til å gjøre GPS-klokke for barn ubrukelig Digital Tre ting du må passe på når du kjøper julegaver

datatilsynet – IKT og skole

Det er da mulig å få tilgang til sensitive personopplysninger, mest knyttet til helse (egenmeldinger / fravær), men også andre personlige opplysninger om f.eks. ektefelle og barn, søknad om jobb, ferier, reiseutgifter osv.