Dyrepleiere og klinikkassistenter

Dyrepleiere og klinikkassistenter – overenskomst nr 521

Dyrepleiere og klinikkassistenter – overenskomst nr 521 Dyrepleiere og klinikkassistenter – overenskomst nr 521 Her har vi samlet alt du trenger å vite om overenskomst nr 521.

Lønnshopp for dyrepleiere og klinikkassistenter

Partene i oppgjøret for dyrepleierne og klinikkassistentene ble denne uken enige om et oppgjør som hever lønnsnivået.

Fagforbundet for dyrepleiere og klinikkassistenter | …

Last ned vår nye brosjyre: «Trygg på jobben med tariffavtale – for dyrepleiere og klinikkassistenter». Bruk denne, snakk med dine kollegaer og ta kontakt med din tillitsvalgte når dere er nok organiserte på din arbeidsplass for å kreve tariffavtale.

Enige i natt om ny avtale for dyrepleiere og

Klokka fire i natt ble partene i oppgjøret for dyrepleierne og klinikkassistentene enige om et oppgjør som blant annet hever lønnsnivået deres.

Kari Maritas Shop – Home | Facebook

Kari Maritas Shop. 91 likes. Jeg har startet en nettbutikk som heter Kari Maritas Shop. Trykk på kjøp nå knappen på denne siden, så kommer dere til

5/5(1)

OM OSS – Namsen Dyre Hospital

Sertifiseringen er et garantibevis til dyr og eiere om at klinikken holder høy standard på helsetilbudet til pasientene. For å bli sertifisert av Den norske veterinærforening må dyreklinikken foruten å ha moderne medisinsk utstyr, også ha erfarne og oppdaterte veterinærer, dyrepleiere og assistenter.

ndaf.no Hjem | Norsk dyrepleier- og assistentforening

V?re medlemmer er dyrepleiere, klinikkassistenter og teknisk / administrativt ansatte tilknyttet veterin?rmedisin. I tillegg er mange dyrepleierstudenter medlemmer. NDAF ble startet i 1991 (da med annet navn, FD-T/A). M?lsettingen er ? gi tilbud om kurs og oppdatering til dyrepleiere og klinikkassistenter p? landsbasis.

ndaf.no hjem | norsk dyrepleier- og assistentforening

Alexa rangering er en scoring rammeverk som måler en aktivitet og gjør karakterisering som denne bevegelsen de Alexa Toolbar klientene skal nettsteder. Webmastere, publicists og annonsenettverk vurdere webområdet som base på alexa rangering estimering av området eller elektronisk journal.

Disse gruppene får lavlønnstillegg | FriFagbevegelse.no

Ansatte som omfattes av 21 tariffavtaler får et lavlønnstillegg på 2,50 kroner i timen.

Dyrepleiere og klinikkassistenter – Fagforbundet

I dag klokka ti starter meklingen for Fagforbundets 110 dyrepleiere og klinikkassistenter. Mekling for dyrepleiere og klinikkassistenter- hva innebærer dette? Etter Fagforbundet og NHO Mat og drikke brøt forhandlingene for overenskomsten for dyrepleiere og klinikkassistenter, skal partene