Emner: Snus og tobakk

Tobakk, røyk og snus – Helsedirektoratet.no

Tobakk, røyk og snus Fortolkning av tobakksskadeloven. E-sigaretter. Metoder og hjelpemidler for snus- og røykeslutt. Statistikk og historikk.

SNUS og TOBAKK by Oliver Djuvsland on Prezi

Jo, Snus er et tobakksprodukt som inneholder helseskadelige og avhengighetsskapende stoffer Når du bruker snus, øker du også risikoen for å få flere typer kreft Og som alle vet, KREFT kan man dø av «Hvor kommer snusen fra?» På øya Haiti kom europeere for første gang i kontakt med tobakk da Christofer Columbus og hans menn gikk i land på øya i …

Snus og tobakk by Jenny Rishovd on Prezi

Tobakk og snus Tobakk Røyk Snus Nikotin Snus Helseskadelig? mye diskusjoner Vanedannende (nikotinavhengighet) Forbudt i EU – Sverige og Norge Nikotin

KickUp Original Nikotinfri Snus | Snushjem.no

Om produktet KickUp Original Nikotinfri Snus. KickUp Original er helt fri for tobakk og nikotin. Smaken av KickUp Original domineres av bergamot samt lakris og frukter. KickUp Original inneholder mer enn 20 aktive emner. Noen av de aktive stoffene er ginseng, Bio X20, Guarana, Vitaminer, Antioksidanter og Mineraler.

KickUp Soft Mint Nikotinfri Snus | Snushjem.no

Om produktet KickUp Soft Mint Nikotinfri Snus. KickUp Soft Mint er helt fri for tobakk og nikotin. KickUp Mint inneholder mer enn 20 aktive emner. Bland annet ginseng, Bio X20, Guarana, Vitaminer, Antioksidanter og Mineraler.

Røykevaner – SSB

Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet.

Stump røyken – snus må ut (5/2012) – Legeforeningen

I Norge røyker 10-12 % av 15-åringene daglig eller ukentlig. Blant voksne røyker til sammen 31 % daglig eller av og til. Andelen røykere er på vei nedover. Blant ungdom ser det ut til at snus har overtatt noe for røyking[1]. Røyking øker risikoen for de store folkesykdommene; hjerteinfarkt og andre karsykdommer, kreft og lungesykdommen …

Fakta om snus | Ung.no – Ung.no – offentlig og

Hva er verst av snus og røyk? Både snus og røyk inneholder avhengighetsskapende nikotin og flere kreftfremkallende stoffer. Røyk er mer helseskadelig enn snus. I Norge er lovverket ganske likt for snus og røyk. Det er forsket mer på røyk enn på snus og derfor har vi mer sikker kunnskap om langsiktige helsekonsekvenser av å røyke.

Import av tobakksvarer til Norge – Helsedirektoratet.no

Med «nye former» for tobakks- og nikotinholdige produkter menes i forskriften alle produkter som inneholder tobakk eller nikotin, med unntak av de produkter som tradisjonelt har vært i handelen i Norge (sigaretter, sigarer, cigarillos, røyketobakk, skråtobakk og snus) jf. § 3.

Forbudt i Sverige – Lov i Norge – Nyheter om snus

Geir Hammer, administrerende direktør i Swedish Match Norge, forteller at den svenske produktreguleringen setter meget strenge grenser for hva snus kan inneholde av uønskede emner. – Det er ingen hemmelighet at snus inneholder tobakk, og at det i tobakk finnes naturlige emner som er skadelige i store mengder.