Fant 40 gram hasj hjemme hos mannen

Fant over ett kilo hasj og store mengder amfetamin hjemme

 ·

En måned etterpå fant politiet 362 gram hasj og 32 gram amfetamin under en husransakelse hjemme hos mannen i Stjørdal. I april i fjor ble stjørdalingen tatt med til sammen 247 gram hasj, 31 gram amfetamin, 1,43 gram kokain og 0,63 gram MDMA.

Kjørte bil i hasj-rus. Hjemme hos mannen fant politiet …

 ·

Politiet mistenkte raskt at sjåføren var ruset, og en urinprøve avdekket at mannen hadde røyket hasj før han satte seg bak rattet. Fant 25 cannabisplanter. Politiet stanset mannens bil like i nærheten av hans hjem, og det ble besluttet å foreta en ransaking av boligen. Inne i huset fant politiet totalt 25 cannabisplanter, 17 store og åtte små. I tørket tilstand …

Fant flere hundre gram hasj hjemme hos – Ringerikes …

Mandag kveld fant politiet noen hundre gram hasj hjemme hos en mann i 50-årene i Hønefoss. Mannen måtte overnatte i arresten til tirsdag, og ble avhørt. Da erkjente han oppbevaring av hasjen. Politiet har undersøkt om stoffet skulle selges videre, men så langt ikke kommet videre med det, opplyser politioverbetjent Christian Berge.

Mannen ble tatt for å ha kjøpt 150 gram hasj – hjemme

Larvik-mannen (34) er tatt for narkotikalovbrudd flere ganger før og er domfelt fire ganger. Da politiet ransaket hjemme hos ham i et boligområde i Larvik-distriktet i april i fjor, fant de over 148 gram hasj liggende.

Fant 700 gram hasj hjemme hos mann – NRK Buskerud …

Fant 700 gram hasj hjemme hos mann En mann ble stanset av UP i Drammen i ettermiddag og siktet for å ha kjørt bil i ruspåvirket tilstand. Det …

Fant 60 gram hasj hos mann i 50-årene – pd.no

Politiet fant 60 gram hasj og noen narkotiske tabletter hjemme hos mannen. – Foranledningen var at brannalarmen var utløst og brannvesen og politiet kom i ekspressfart til stedet.

Fant amfetamin, hasj, sprit og sigaretter – Radio …

Fant amfetamin, hasj, sprit og sigaretter Politiet fant en halv kilo amfetamin, 50 gram hasj og smuglervarer bestående av 5.000 sigaretter og 12 flasker brennevin hjemme hos en 40 år gammel mann. Nå er han dømt.

BT direkte: Politiet fant flere kilo hasj hjemme hos mann

– Mannen var hjemme og ble pågrepet. I boligen hans ble det funnet flere kilo hasj, sier politiadvokat Jan Christian Alvheim i Vest politidistrikt til BT. Tirsdag ber Alvheim om å få mannen i varetekt.