Garanti sak og leie bil…..

Garanti sak og leie bil.. – Bil og motor – Detailers

Etter litt om og men, innsending av bilder, dokumentasjon etc så bestemte Kia Norge at dette var en garanti sak, og det er jo vel og flott all den tid bilen bare er fire år gammel. Alle fire dører må plukkes av og lakkeringsverkstedet måtte ha bilen en uke for å …

Har man krav på leiebil ved garantisak? – Annet BMW og

Apr 13, 2010 · De på verksted avd sa «Nei, du får leiebil kun fordi vi er snill», de på salgsavd sa «Ja det har du».. Fikk en Toyota Aygo som leiebil og var ikke fornøyd med det, fikk så selgeren til å ringe BMW Norge og forhøre seg og der fikk han til svar at jeg skulle få leiebil når det var en garantisak av denne typen.

Leiebil ved garantisak – Bil – VG Nett Debatt

NewNudie: Jeg har tidligere hatt VW og derfor alltid brukt Möller Bil når jeg skal service. Leiebil har jeg da fått uten at det har vært noen stor diskusjon. Nå har jeg byttet til Volvo og må bruke Bilia som verksted. Saken er at jeg hadde en feil på bilen som tas av nybilgarantien. likevel var det ikke snakk om at de dekket leiebil.

GARANTIER OG REKLAMASJONER – …

jeg kjøpte en bil julen 2014, med 3 mnd garanti. i denne garanti tiden så fikk jeg klonkelyder fra understellet, og skrev mail om det til bilforhandleren, dem tokk bilen inn og fikset et del. ble litt bedre. nå viser det seg at det i tillegg er en anna del som er gåen som jeg mener dem burde ha funnet når dem undersøkte og fikset den andre feilen.

Fredrikstad Bil As – Home | Facebook

Tusen takk for en hyggelig handel, Roar og Mette er to fantastisk e mennesker som vet å ta vare på kundene sine,ingen tvil om hvor vi kjøper neste bil..

4.7/5(19)

Leiebil Spania – Sixt Bilutleie

Hva du kan oppleve med leiebil i Spania. Spania har flust av storbyer fulle av arkitektoniske undere, som blant annet Valencia og Madrid med en mengde storslagne kirker og katedraler. Ta også turen til Barcelona, den kanskje mest populære feriebyen på den spanske østkysten, som også er hjemstedet for et av verdens mest kjente fotballag.

Rust garanti sak Møller Bil – Passat – Bilforumet.no

Apr 30, 2014 · Dro til et annet og der var det ingen diskusjon, de skulle fikse det. Så flott for dette er jo helt klart en garanti sak. Det blei fikset og det så bra ut, men ca 6-8mnd etterpå så detter lakken av, måtte tilbake og fikse det. Nå har det samme skjedd igjen, men denne gangen blei det diskusjon fordi nå var bilen blitt 5 år.

Leiebil Gozo – billig Bilutleie hos Sixt

Ingen sak å skaffe leiebil på Gozo Ved å klikke på linken ovenfor vil du få mer informasjon om Sixt sin stasjon for bilutleie på Gozo og ekstratjenestene som er tilgjengelige. Nyttige goder som tredjepartforsikring kommer alltid med på kjøpet, samt air condition så du raskt kan stille inn temperaturen i kupeen etter dine preferanser.

Leiebil Alicante flyplass Spania | Kundeservice på norsk

Reiseforsirkingen min dekker skader på leiebil, hvorfor må jeg legge igjen depositum? Reiseforsikringen din er en sak mellom deg og selskapet ditt. Leverandøren av leiebilen i Spania krever alltid en sikkerhet / depositum for bilen som leveres ut.

Vet du forskjellen på garanti og reklamasjon? – advokat.no

I mange tilfeller tilbyr selgeren også en garanti i en begrenset periode. Les mer om reklamasjon Advokat.no. Fagområder; Fri rettshjelp; Reklamasjon eller garanti ved kjøp av varer og tjenester? I mange tilfeller tilbyr selgeren også en garanti i en begrenset periode. Har du også en slik sak?