Hjerneforskere

Troels W. Kjær – Hjerneforsker, overlæge, professor og

Troels Wesenbjerg Kjær er en af landets førende eksperter og foredragsholdere inden for hjernen og én af de mest benyttede i medierne.

Kaja Nordengen (@hjerneforskeren) | Twitter

The latest Tweets from Kaja Nordengen (@hjerneforskeren): «Alt reduseres til en debatt om debatten. Muligens en konsekvens av at de virkelige historiene kommer med et sett konsekvenser. (Ketil W Aa)»

Peter Lund Madsen, Hjerneforsker – YouTube

Click to view on Bing23:29

Nov 21, 2015 · Hjernemadsen bliver spurgt om han tror på Gud. Hør det overraskende svar, hvor han går dybt ind i filosofiens aspekter.

Author: Otto Krog

Hjerneforsker: Musik kan noget unikt – YouTube

Click to view on Bing0:45

Mar 29, 2016 · Hjerneforsker & komponist, Peter Vuust, forklarer, hvordan menneskets hjerne reagerer meget kraftigt på musik. Musik taler helt unikt direkte til vores følel

Author: MusicBusiness2020

Maiken Nedergaard, M.D., D.M.Sc. – University of …

Education. 1983 MD | University of Copenhagen Medicine. 1988 DMSc | University of Copenhagen Neuroscience

Danske hjerneforskere: Så forskellige er mænd og …

Et stort amerikansk studie har skannet næsten 1.000 unge mænd og kvinders hjerner. Forskerne bag hævder, at de har forklaret, hvorfor kønnene er forskellige. Danske forskere er dog skeptiske.

neuroscientist – Wikidata

neuroscientist (Q6337803) From Wikidata. Jump to navigation Jump to search. individual who studies neuroscience. edit. Language Label Description Also known as; English: neuroscientist. individual who studies neuroscience. Statements. instance of. profession. 0 references. subclass of. biologist. 0 references.

Mød den danske hjerneforsker, som vil kurere …

Psykedeliske stoffer er på vej til at få comeback i psykiatrien, og den danske videnskabsmand David Erritzøe er med til at lede udviklingen.

Ann Elisabeth Knudsen – Foredragholder, forfatter, cand

Foredragholder, forfatter, cand. mag. og lektor i dansk og psykologi. Jeg skriver bøger,holder foredrag, deltager i skiftende forskningsprojekter ,medvirket i en lang række interviews i aviser, tidsskrifter, radio og tv

Velkommen kære hjemmesidegæst – Peter Lund Madsen

Velkommen kære hjemmesidegæst. Nye bog: Frihedens pris – En kort historie om menneskehjernen. af Peter Lund Madsen (Lindhardt og Ringhof 2018) «Da jeg var ung, var jeg bange for at blive sindssyg.