Hva betyr det egentlig å være «smidig»?

Hva betyr det egentlig å være «smidig»? – Digi.no

Hva betyr det egentlig å være «smidig»? Anders Haugeto foreslår en tilnærming som verken ekstremister eller skeptikere er enige i.

Synonym til smidig – Ordetbetyr.com

Ordet Betyr har som mål å være Norges beste synonymordbok på nett. Et synonym er et ord som har samme eller liknende betydning som et annet ord. Et annet ord for smidig er bløt . Dette gjør disse ordene synonymer.

Hva betyr det egentlig å være saktmodig?

Men Jesus beskriver seg selv som saktmodig, og vi vet at Mannen som trosset fariseerne, veltet pengevekslernes bord i templet, og aldri unngikk å bruke sannheten som et toegget sverd, aldri kunne beskrives som en «dørmatte». Hvis vi etter Jesu ord vil arve jorden, må vi altså lære å forstå hva det egentlig betyr å være saktmodig.

Hva vil det egentlig si å være humanist? | …

For hva vil det egentlig si å være livssynshumanist? Det kan bety flere ting, og det finnes flere retninger innenfor humanismen som står for forskjellige meninger og verdier. Det kan bety flere ting, og det finnes flere retninger innenfor humanismen som står for forskjellige meninger og verdier.

Secret of the blue light: Ydmykhet – Hva er det egentlig

Det er bare å ta et lite Google søk for å finne den religiøse betydningen av ydmykhet, som forteller at det betyr å underkaste seg, og å forstå at vi er helt avhengige av Gud. Å ønske å gjøre hans vilje. Bibelen og andre religiøse tekster er fulle av sitater om å være ydmyk. Og alle disse sitatene er blitt tolket gjennom århundrene.

Hva vil det si å være klarsynt? | Veien innover…

Mange lurer på hva det egentlig betyr det å være klarsynt.. Akkurat som om det er noe magisk ved det, vitenskapen klarer ikke å bevise eller gi forklaring på dette området. Siden mennesken har eksistert har det vært naturlig å tro på noe høyere, å sette en forklaring på vår eksistens.

Hva betyr lojalitet? | Lederutvikling

Men hva betyr det egentlig? Min erfaring er at meningene er mange og det er vanskelig å være helt presis. Det jeg har funnet ut og erfart er at lojalitet i arbeidslivet først og fremst brukes til å verne om interesser.

Omforent – Google Groups

Mar 30, 2004 · De som vet hva det betyr og bruker det slik det er ment å > brukes bør ikke få kjeft for å være korrekte. Selvsagt ikke, og skulle det være nødvendig å si det …

Hva betyr det egentlig å være «fit»? – FITNOK

Vi har tatt til oss ordet og bruker det flittig, men det ser ikke ut til at vi helt forstår hva det betyr. For nei, å være «fit» er ikke synonymt med å se ut som en forsidemodell, det betyr at du er «ved god helse», spesielt fordi du bedriver fysisk aktivitet.

Hva betyr «kåt»? – Ung.no

Å være kåt betyr at man er seksuelt opphisset, det vil si at man har lyst til å ha sex eller onanere. Når gutter blir kåte får de stiv penis (ereksjon). Jenter blir fuktige i skjeden (jentetissen), og tissen hovner litt opp (hvor mye varierer en del).