Hvor mye koster det å ha en bil?

BIL , OFV – Så mye koster det egentlig å ha bil

Utregningene viser at det å ha en bil, fort koster vesentlig mer enn mange er klar over. Når en legger sammen alle utgiftene som faktisk følger med det å ha en bil, viser utregningene at prisen per kilometer ligger på tre til tolv kroner per kjørte kilometer.

Så mye koster bilen deg – hver dag

Verditap er den store stygge ulven når vi skal beregne hva det egentlig koster å eie bil. Nå er tallene klare, hver dag koster en gjennomsnittlig bil deg 259 kroner.

Hvor mye koster det å ha en bil? – Bil – Diskusjon.no

Page 1 of 2 – Hvor mye koster det å ha en bil? – posted in Bil: Det kan vel variere, sier du nok. Men det jeg lurer på, er hva man må regne med av utgifter på et bilhold? Selvsagt må man betale det bilen koster, så har man lån må jo det betales hver måned. Den saken er grei og ikke noe vi trenger å ta med i denne beregningen.

Hvor mye vil en bil koste meg i mnd? (Første bil)
Hvor mye koster det for en 18 åring og ha bil idag
Hvor mye koster å feilsøke bilen på verksted?
Hvor mye koster det egentlig å kjøre én km?

See more results

Så mye penger koster det å ha bil – Finanssans.no

For mange er det allikevel nødvendig med bil for å få hverdagen til å gå rundt. I denne artikkelen viser vi deg hvor mye det gjennomsnittlig koster å ha en bil i året, og hvordan du kan redusere bilkostnadene.

Hvor mye koster det å ha en bil i året? – Ung.no

SVAR: Hei! Det er flere ting du må tenke på. Årsavgiften på bilen varierer om det er diesel eller bensin du bruker. Forsikringen varierer etter hvor gammel bilen er, om hvor gammel du er og om du skal h

Hva koster det å ha en bil i året? – Ung.no

Det jeg lurer på er hvor mye det koster å ha en bil i året når man ser bort i fra de varierende utgiftene som bensin og bompenger. hvor mye koster de faste utgiftene i året? Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.

Så mye koster bilen deg – Motor – side3.no

At det å ha bil i Norge er en stor utgift for mange, er ingen hemmelighet. Opplysningsrådet for Veitrafikken AS (OFV) går hvert år gjennom tall for å finne ut hvor mye bilen faktisk koster deg. Med kommersielt innhold

Bilkjøp: Så mye koster det deg egentlig å eie bil – DinSide

At det å eie bil er et pengesluk, er godt kjent. Men hvor mye penger er det egentlig snakk om? Dinside har sett nærmere på den reelle kostnaden ved å kjøpe, eie og bruke en bruktbil i tre år.

ELBIL , BIL OG MOTOR – Hvor mye koster det å ha elbil?

Les også: Så mye koster det egentlig å ha bil. En stor verdi av å ha en elbil er nettopp denne typen fordeler, og hvor lenge en vil ha alle eller deler av disse fordelene er uklart. I første omgang er fordelene delvis fredet fram til 2017. Forsvinner fordelene, vil trolig annenhåndsverdien på elbiler gå kraftig ned.

Hva koster det å ha bil pr måned? – Bil og trafikk

Hva koster det å ha bil pr måned? Greia er det at jeg lurer på hvor mye jeg vil trenge å punge ut med pr måned? Jeg blir ikke å bruke bilen hver dag. Legg av fast sum hver mnd og ha en bilkonto som kun skal brukes til bil. Det er dyrt å ha bil hvis en ikke er spesielt rik, men gleden over friheten som den gir, gjør sitt til at