Ikke bare kona til…

Kona til

Ikke bare var det koselig endelig å få møte dama bak alle de fine kommentarene, hun hadde med seg hjemmelagde gaver til hele familien Klonk også ️ Mitt eget sitteunderlag! En til som ble megaglad ;- )

Pjusking Og Jubel · Desember 2015 · Oppskrifter · Alle Mann Til Knappene

Kona til – Ikke bare vurderer jeg å endre navn fra «Kona

Ikke bare vurderer jeg å endre navn fra «Kona til» til «Stiv og Støl», men jeg måtte fornye treningsgarderoben litt. Nå kan du også gjøre noen kupp – her

Kona til

Uttrykket at det ikke finnes dårlig vær – bare dumme klær er ikke bare en frase.. Men som hunde-eier gleder jeg meg til å få et tørt dyr i huset igjen. God sommer!

Kona til – Posts | Facebook

Kona til. 18,837 likes · 350 talking about this. Slå deg ned, ta en kaffe, finn frem strikketøyet og la oss slarve. Om løst og fast, alt og ingenting,

Camilla Pedersen Ironman Triathlon Kona Hawaii – redbull.com

Nu er hun tilbage for at kæmpe om medaljer til VM i ironman på Kona, Hawaii. «Du kommer aldrig til at kunne gå igen», Den, på det tidspunkt, 31-årige triatlet gjorde ikke bare comback på Fuerteventura d. 26 april 2014 Hun vandt løbet. Stream hele Camillas race fra Hawaii herunder på Søndag kl. 18.15.

Hiacen til Alf bikket én million km: – Kjenner den bedre

Men det er ikke bare kundene Alf blir kjent med. Den han kjenner aller best er trolig sin egen Hiace. – Den kjenner jeg nok bedre enn kona til og med. Jeg har kjørt bilen minst 800.000 kilometer selv, så man får et rimelig tett forhold etter hvert.

Jeg vil aldri bare være «kona til» (rosarektor)

Da syder det i mitt nordnorske temperament, jeg er da f meg en selvstendig leder – ikke bare kona til noen. Dessverre tror jeg dette er en hersketeknikk som blir brukt mot kvinner. Sånne teknikker skal jeg komme tilbake til senere en gang.

Kona om brannvesenets gode gjerning: – Jeg har ikke …

 ·

– Vi har ikke ord, skriver kona Melissa Ann Work på Facebook. I det samme innlegget ber hun om at historien blir delt med omverden slik at redningsmannskapet kan få den hyllesten de fortjener. – De så bare en person som var i nød (). Det sto ikke i jobbeskrivelsen deres, skriver kona og viser til den godhjertede innsatsen fra