IN magasinet : Eksklusiv salong med sjarme

IN magasinet : Kjendisfrisører åpner på Frogner

Med seg har han ingen ringere enn superdesigner og frisør Baron von Bulldog. Tweet Etter mange år ved Spaghetti på Majorstua og Flintstone frisører på Frogner, åpner Jojo Eng (37) sin egen frisørsalong.

Metropolis Times issue 40 June 2018 by Metropolis

Veggene er dekket med eksklusiv tapet fra den nederlandske tapetfabrikken Arte. Ikke minst en fondvegg med skatter, jakttroféer og malerier fra reiser verden over. Døren inn er polstret i gammelt skinn og nagler, og her kan de største hemmeligheter forbli.

IN Oslo vest 04 2007 by asle kvinnesland – Issuu

Det er en flott og lys salong, med gode stoler og sofaer. Når du kommer inn døren blir du tatt imot av den hyggelige resepsjonisten Cathrine Andersen. En stor lysekrone dominerer i taket, og gir en luksuriøs feeling. Det står levende lys på bordet, og en liten skål med nøtter og tørket frukt.

Smakfulle Alicante | Magasinet Reiselyst

Den gastronomiske rundturen fortsetter videre til byens beste tapasrestauranter, hvor vi får smake på alt fra vaktelegg med bittesmå glassål til saftig biff med turrónkrem. Rettene inntas alltid på barkrakker. Og nettopp denne uformelle stemningen er nøkkelen til gode matopplevelser i Alicante. – Finn en barstol i en liten tapasbar.

V76 – eksklusivt for menn ~ Josefsson Frisør

V76 er en eksklusiv produktserie for menn som er basert på naturlige ingredienser og har et høyt innhold av vitaminer og oljer. Hydrating Shampoo er perfekt for gutta nå på vinteren, fordi den gir masse fuktighet til både hår og hodebunn. Den skummer godt og kan gjerne kombineres med Hydrating Conditioner for å få et sunnere hår.

Parykkbyen – Dagbladet

Han opererer bare med fornavn og har en eksklusiv salong i annen etasje over Lexington Avenue på Manhattan. Hit kommer mange av kvinnene som tilhører de ultraortodokse jødiske trossamfunnene i New York, grupper som med et …

Full fres etter femti år – valdresmagasinet.com

– Varene ble kjørt opp med hest, og det var stor trafikk. Det ble bygd en del fjellstuer på den tida, og jeg tenkte at Yddin måtte være et ypperlig sted for fjellstue. Vi åpna kafeteriadelen til påske i 1969. Fjellstua med sine 840 kvadratmeter, 14 rom med dusj og WC, spisesal og salong tok imot sin første gjest i 1971.

Stor i studio – Dagbladet

Anne Lindmo vil helst slippe å snakke om oppveksten på prestegården på Toten, hun skjønner ikke helt at det er noe å snakke om. Men så kommer det likevel. Hun forteller om Peder, den gamle gårdsarbeideren med pukkelrygg som bodde på gårdstunet. Av og til skjøt Anne og storebror Eystein på ham med luftgevær. – Stakkars, søte Peder.

Best Western Hotel Magasinet (Trelleborg) – …

Best Western Hotel Magasinet ligger i et tidligere kornmagasin rett overfor Trelleborg fergekai og har en lobbykafé og salong. Alle rommene har kostnadsfri Wi-Fi. Alle …

7.9/10(496)

GRAND OPENING! SPAR 30-60% PÅ HAGEMØBLER – PDF

Slitesterkt trekk polstret med polyeterskum. 75×200 cm* 3299, T35 – OVERMADRASS Eksklusiv, 8 cm tykk madrass med kaldskumskjerne. Vaskbart trekk med myk og kraftig quilting. 75×200 cm 1099,- * Det er leveringstid på denne varen