Informasjon om levering og fraktkostnader

Informasjon om levering og fraktkostnader | bonprix

Fraktkostnader ligger på kr 49,- per bestilling. Selv om det noen ganger trengs flere forsendelser for bestillingen din, betaler du bare 49,- én gang. Våre forsendelser …

Frakt og levering | Teltverden

Levering Når du har lagt din bestilling, sendes en ordrebekreftelse til deg via e-post eller brev. Hvis du ikke har andre ønskemål, leveres din bestilling innen 3 til 5 arbeidsdager. Er leveringstiden lengre, kontakter vi deg slik at du får beskjed om leveringen.

Leverings- og fraktkostnader – Ford Lifestyle Collection

Noen produkter (bl.a. sykler) må sendes som gods på grunn av sin størrelse eller vekt. Spedisjonsfirmaet vil kontakte deg med informasjon om leveringstid. 3. Logistikkpartner Produktene som bestilles blir raskest mulig pakket og overlevert til …

Leveringstid & fraktkostnader – Spreadshirt

Om det gjelder bestillingen din, kan du beregne ved hjelp av importkalkulatoren på www.toll.no. Hvis du bytter bestillingen, må du ev. betale tollavgifter og gebyrer på nytt ved levering. Det er imidlertid mulig å få tilbakebetalt tollavgifter for …

Levering og Retur – MØBLER MASTER

Alle personopplysninger som oppgis, er kun til eget bruk og blir lagret på en sikker måte. Disse opplysningene vil hjelpe oss å gi deg et mer personlig service. Du kan lese mer om dette under “Personopplysninger”. Fraktkosnad. Ordrer som bestilles i nettbutikken sendes som pakkepost, og fraktkostnader for dette kommer i tillegg.

Oversikt over alle våre tjenester | bonprix

Levering og fraktkostnader. Få informasjon om fraktkostnader, leveringstid m.m. Til levering og fraktkostnader > Betaling. Du kan velge mellom flere forskjellige betalingsmåter. Til betaling > Størrelsesguide. Alt om størrelser, jeansguide m.m. Til størrelsesguiden > Startside.

Design belysning | Levering og frakt

Porto- og fraktkostnader På bestillinger under 1000 kr gjelder det et beløp på 129 kr, bestillinger over 1000 kr står vi for frakten. Portoen blir lagt til på totalsummen av pakken du har bestilt, og du vil ikke få noen tilleggskostnader utover dette.

Levering og Retur – RØROS MØBLER – rorosmobler.no

Nedenfor finner du informasjon om levering og returer. Levering Levering. Kjøpet blir belastet ditt kredittkort når varen utleveres fra oss. Ordrer som bestilles i nettbutikken sendes som pakkepost, og fraktkostnader for dette kommer i tillegg. Prisene varierer litt avhengig. Leveringstid.

Om levering – skousen.no

DelEx frakter varen inn, (les viktig informasjon om innbæring ovenfor) pakker den ut, monterer den, og tar emballasjen med når de går. NB! Frysere, kjøleskap og kombiskap settes på plass, men blir ikke koblet til strøm. De skal nemlig stå i 2 timer før de tilsluttes, slik at gasser og væsker kan nå å stabilisere seg.

Frakt og levering – skistar.com

Frakt og levering Du kan enten hente varen eller bestille transport av varen fra SkiStar. Når pakken er tilgjengelig på leveringsstedet sendes en tekstmelding med informasjon om serienummer til det telefonnummeret som er angitt i bestillingen. Ved utlevering av varen skal det presenteres gyldig ID-dokument. NOK 149 i fraktkostnader om