Kunsten å leve» m/ Ingvard Wilhelmsen

«Kunsten å leve» m/ Ingvard Wilhelmsen & Kari L. …

Kom å opplev Ingvard Wilhelmsen og Kari L. Mogstad holde foredragene ‘Sjef i eget liv’ og ‘Kroppsklemma’, i Kulturhuset i Namsos.

Klinga Sanitetsforening – Home | Facebook

Kom å opplev Ingvard Wilhelmsen og Kari L. Mogstad holde foredragene ‘Sjef i eget liv’ og ‘Kroppsklemma’, i Kulturhuset i Namsos. namsos.kulturhus.no Klinga Sanitetsforening shared Norske Kvinners Sanitetsforening ‘s post .

Aktivitetskalender – Namsos kommune

Registrer ditt arrangement her! Postboks 333 Sentrum, 7801 Namsos . Tlf.: 74 21 71 00

Årskonferansen 2018 – Ingvard Wilhelmsen – YouTube

Feb 19, 2018 · Sjef i eget liv. Hvordan kan vi best mulig takle all verdens press, stress og omstillinger? Ingvard Wilhelmsen, hypokonderlegen og professor emeritus

Aktivitetskalender – Namsos kommune

«Kunsten å leve» m/Ingvard Wilhelmsen & Kari L. Mogstad: Felleskalender 2018-09-19; 08:30: Plan, byggesak og teknisk drift: Plan, byggesak og teknisk drift:

Rose-Maries litteratur- og filmblogg: Ingvard Wilhelmsen

Ingvard Wilhelmsen (f. 1949) er lege og professor med hypokondri som spesialfelt. Dessuten er han spesialist i indremedisin, fordøyelsessykdommer og psykiatri. Han driver Norges eneste klinikk for hykondere, har i flere perioder sittet i styret for Norsk Forening for Kognitiv Terapi og er medlem av Academy of Cognitive Therapy.

Ingvard Wilhelmsen: «Det er ikke mer synd på deg enn …

Om å ta ansvar for eget liv Ingvard Wilhelmsen (f. 1949) er professor ved Institutt for indremedisin ved Universitetet i Bergen. Han er spesialist i indremedisin, fordøyelsessykdommer og psykiatri, og han er dessuten veileder i Norsk Forening for Kognitiv Terapi – bare for å nevne noen av hans bragder.

Veivalg – to dikt | dufinerarevondeverden

For lenge siden skrev jeg et dikt, etter å ha lest Robert Frost sitt, som handlet om det å velge. At det kan være så veldig vanskelig… Og at en kan lure på om en har valgt riktig. Hva ville skjedd hvis… Jeg tenker på Ingvard Wilhelmsen, en psykiater som driver en hypokonderklinikk og har skrevet bøker om kognitiv terapi.