Når er man gammel nok til å få smarttelefon? – NRK Super

Når er man gammel nok til å få smarttelefon? – NRK Super

Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut. Tenk nettvett.

NÅR ER MAN GAMMEL NOK TIL Å FÅ MOBIL? – YouTube

Apr 14, 2018 · This video is unavailable. Watch Queue Queue. Watch Queue Queue

Hvor gammel er du når du er gammel? – NRK Buskerud

Men hvor gammel er man når man blir karakterisert som «eldre»? NRK Super NRK P3 Yr 03030 Nyhetstips; Buskerud. TV; Radio; Tips oss; Følg oss; Normal. Hvor gammel er du når du er gammel? Det er også forskjeller innad i Norden når det kommer til det å være gammel. I Finland, Island, Danmark og Norge viser rapporten at folk anses

Er du gammel nok til å huske personsøkeren? – nrkbeta.no

Er du gammel nok til å huske personsøkeren? Kategori: Teknobabbel. Saken i The Guardian som skulle få meg til å ringe neste 20 stykker for finne ut av om det brukes nesten 4 000 personsøkere bare på Vestlandet: For hvem driver i dag sitt eget radionett for å bruke personsøkere når man har satelittelefoner, Snapchat, og sms?

Det er en forferdelig påkjenning – NRK Sørlandet – …

Familien til en 14 år gammel jente som ble drept av en jevnaldrende gutt, reagerer på at de ikke blir varslet når drapsmannen er ute på permisjon. Frykter å treffe datterens drapsmann Du trenger javascript for å se video.

NRK Super | Megafon | Hvem bestemmer over …

Denise er 12 år, og har veldig lyst til å ta striper i håret sitt. Hun har ønsket seg det lenge, og flere av venninnene hennes har allerede gjort det. Men foreldrene hennes sier nei. De mener hun ikke er gammel nok, og at hun må vente til hun blir 13 år! Denise gir seg ikke.

Når er det greit at barnet får telefon? – Familie og barn

Er det noe ala denne som bare går å ringe og sende SMS med så er det jo bare et verktøy for å kunne få tak i henne eller for at hun kan få tak i dere. En smarttelefon til ørten tusen som hun har mulighet til å tråle Internett med er ikke vits, da blir det bare å surre med telefonen halve tiden + at det blir litt dyrt hvis hun mister den.

LITEN smarttelefon? – Smarttelefoner – Diskusjon.no

Skal hjelpe en med å gå fra gammeldags knappetelefon (3310-størrelse) og over til smarttelefon. Ønsket er at den skal være liten nok til å passe i forlommen på en herrebukse uten at man må ta den ut når man setter seg ned. Her er det snakk om vanlige litt løse bukser, ikke trange hipsterbukser.

«Ny» Android-app til NRK TV – kan vi få kake nå?

Har du lyst til å få siste nytt før alle andre? Bli betabruker for NRK TV (Android) Veien videre. Ikke alle detaljene er på plass, og vi utvikler hele tiden appen. Våre Android TV-brukere kommer til å få flere store oppdateringer fremover, men også mobil / nettbrett jobber vi videre med.

Trans-propaganda fra NRK Super. Se min sjole. …

NRK Super er Statskanalens tilbud til barn mellom 2 og 12 år. I romjula sendes programmet Sangfoni i reprise. I Sangfoni utforsker man hva musikk består av. Vi oppdage rytmer, finner ut av melodier.