Oppfriskningskurs i norsk, : Nynorsk

Oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering 02.03.2017 kl …

English ‎(en)‎ Norsk – bokmål ‎(no)‎ Norsk – nynorsk ‎ Oppfriskningskurs i legemiddelhåndtering 02.03.2017 kl 12.00. Dette er et oppfriskningskurs for alle som trenger fornyet fullmakt til legemiddelhåndtering. Kurset gjelder for alle ansatte som er involvert i legemiddelhåndtering i Notodden kommune. Om dette kurset.

Oppfriskningskurs – førerkortforskriftens helsekrav

Fylkesmannen i Møre og Romsdal inviterer til oppfriskningskurs – førerkortforskriftens helsekrav . Norsk (nynorsk) English Norsk (bokmål) Davvisámegiella Åarjelsaemiengiele. Velg fylke. Østfold. Oslo og Akershus. …

Oppfriskningskurs i Gat for Merkantile/Vaktbok 18.10.18

English ‎(en)‎ Norsk – bokmål ‎(no)‎ Norsk – nynorsk ‎(nn)‎ Du er ikke logget inn. Oppfriskningskurs i Gat for Merkantile/Vaktbok . Oppfriskningskurs for Merkantile/ de som sitter med vaktbok i Gat . Om dette kurset. Dette er oppfriskningskurs for de med merkantil tilgang i Gat.

Norsk vegmuseum | Statens vegvesen

Nynorsk; English; Hovedside / Om Statens vegvesen / Om organisasjonen / Norsk vegmuseum. Norsk vegmuseum. Utstilling «Tida og vegen» biler, motorsykler og veihistorie. Museet eies og drives av Vegdirektoratet og har et nasjonalt ansvar for norsk veihistorie. Legg merke til at vi store deler av året har åpen landhandel, servering i

Oppfriskningskurs i norsk, : Nynorsk – ppt video online

3 Mål i fagplanen: Meistre begge målformer Målformer Studentene skal beherske begge målformene (nynorsk og bokmål), med samme krav til begge. Målformene er sidestilt – dvs uten at den ene er sidemål – og arbeidsmappa og presentasjonsmappa for andre semester og for tredje semester skal gjenspeile det prinsippet.

Bokmålsordboka | Nynorskordboka

Begge Bokmål Nynorsk Avansert søk. Ordboka som app. Bokmålsordboka og Nynorskordboka er også tilgjengelige i appen Ordbøkene. Med appen har du ordbøkene i lomma hvor du enn er, og du kan søke i dem når du ikke har nettilgang. Appen er gratis og kan lastes ned på iPhone og Android-telefoner.

PLIVOR – nakos.no

Kurset benyttes ofte som et obligatorisk oppfriskningskurs i forbindelse med fastlagt retrening/øvelse. Noen tjenester vil benytte dette kurset som et obligatorisk årlig teoretisk resertifiseringskurs. Egenpåmelding (Kursdeltaker) Norsk – nynorsk ‎(nn)‎

Bokmål-nynorsk ordbok | DinOrdbok

Norsk bokmål-nynorsk ordbok. Vår norsk-nynorske ordbok er gratis og tilgjengelig for alle, til envher tid. Bruk ordboken til å oversette fra norsk bokmål til nynorsk eller fra nynorsk til norsk bokmål. DinOrdbok serverer deg søkeresultatet med synonymer, avledede ord, uttale, definisjoner og eksempler på bruk.

Oppfriskningskurs Bilfører 65+ | Statens vegvesen

Bilbruk er et viktig bidrag til eldres livskvalitet. Når helsa blir dårligere, blir gjerne bilen enda viktigere enn den var tidligere. Statens vegvesen inviterer derfor alle over 65 år til et gratis oppfriskningskurs over to dager.

Norwegian language – Wikipedia

Norwegian (norsk) is a North Germanic language spoken mainly in Norway, the Norwegian language descends from the Proto-Indo-European language spoken about 5500 years ago on the Pontic–Caspian steppe north of the Black Sea. The name Nynorsk…

Language family: Indo-European, Germanic, North Germanic, disputed, Norwegian