Over 10.000 på Bølgen i Molde

Over 10.000 på Bølgen i Molde – rbnett.no – nyheter, …

Molde kino var dermed det mest brukte kulturtilbudet. – Og det var ikke Bølgen flest så i helga. Det var Knutsen og Ludvigsen, som går rett hjem, sier kinosjefen, og forteller at så langt i september ligger besøkstallet på 13.000.

Nå har over 10.000 kjøpt billett / Brann

Forhåndssalget indikerer bra trøkk på tribunene når Molde kommer på besøk. Meny Lukk meny Søk Lukk søk Nå har over 10.000 kjøpt billett. Forhåndssalget indikerer bra trøkk på tribunene når Molde kommer på besøk.

HVA VIL DU GJØRE I DAG? BØLGEN I BADEBYEN DRØBAK

10.000 kvadratmeter med helse og glede Det er over 150 sitteplasser i tilknytning til kjøkken/kafé området både utenfor badet, på terrassen og inne i badet. I tilbudet på Bølgen finner du også «kule barnebursdager» og utleielokaler til møter, selskaper og andre arrangementer for private og bedrifter.

Bølgen kan få besøk opp mot Max Manus – rbnett.no

Geir Hammerø, kinosjef i Molde, mener fillmen Bølgen innfrir på absolutt alle måter. – Det lokale aspektet gjør at den kan få like seertall opp mot Max Manus, som ble sett av over 10.000 i Molde.

Bølgen vil komme – men ikke uten forvarsel – Aftenposten

Katastrofefilmen «Bølgen» vil trolig virke ekstra skremmende på kinogjengere som bor langs Storfjorden – der handlingen er hentet fra. Her kan du se «bare» 10.000 kubikkmeter stein rase ut. Jeg er forbløffet over teknologiens utvikling på dette området, sier skredhistoriker.

Dr. Bergland bryter taushetsplikten – Bølgen

Denne forestillingen hadde premiere på Latter i Oslo våren 2017 og har slått alle salgsrekorder. I Oslo ble det lagt ut over 50 forestillinger og har solgt over 10.000 billetter. Men nå er det altså Larvik som skal få oppleve en livsforlengende aften og humor på blå resept – VELKOMMEN!

Alarm fra Tyskland: Over 10 000 potensielle terrorister i

Alarm fra Tyskland: Over 10 000 potensielle terrorister i landet. Hvis man ikke ser dramatikken i tallet som nå er kommet fra Tyskland, har man et akutt problem med å ta innover seg en særdeles alvorlig samfunnsutvikling.

13 av 27 av årets norske premierefilmer kom aldri over …

13 av 27 av årets norske premierefilmer kom aldri over 10.000 solgte kinobilletter. Bølgen er soleklar vinner på kino i 2015, men ellers endte …

Vinkurs 18. mars i Oslo – De beste vinene fra 40 vinhus …

Vinn premier for kr 10 000,- Bli med på en konkurranse med store vinnersjanser, for alle som deltar på denne tirsdagens arrangement er med i trekningen av fem eksklusive vinpremier til en verdi av over kr 10 000,- ! Bølgen & Moi blir hovedleverandør av …

Eliteserie konkurranse – 10 000 kr sponset – oddsen.nu

Her finner du alt fra livescore til resultater på tipping og langoddsen. Til den anledningen arrangerer vi i samarbeid med Expekt en konkurranse med 10 000 i premiepotten! Over /under 19.5 mål i nevnte kampene ovenfor? Premieutbetaling: 1.plass: 5000kr 2.plsas: 2000kr