Politikere bryr seg ikke om butikkdød

Politikere bryr seg ikke om butikkdød | NHH

Politikere bryr seg ikke om butikkdød. 200.000 ansatte i varehandelen risikerer å bli automatisert bort.

Politikere bryr seg ikke om butikkdød – Bergens Tidende

Politikere bryr seg ikke om butikkdød. 200.000 ansatte i varehandelen risikerer å bli automatisert bort.

Dårlige ledere dreper butikkene | NHH

Politikere gjør livet vanskelig Mangel på lederskap, kreativitet, teknologiforståelse, og evne til å redefinere butikkenes rolle i en foranderlig verden, er gode forklaringer på butikkdøden. Men det finnes en ekstern faktor som ledere ikke styrer: Politikerne gjør livet vanskelig for handelsstanden med ønske om bilfritt sentrum, dynamisk prising i …

Tor W. Andreassen: Butikkdød i varehandelen

Feb 13, 2017 · Hvorfor oppsøker kundene butikkene og hvordan kan man få flere til å gjøre det? Eller for å si det som Harvard-professor Clayton Christensen sier det: Når en kunde engasjerer en butikk for å gjøre en jobb for seg, hvilken jobb ønsker kunden gjort? På mange virker det som om at butikkene ikke kan svare på dette.

Butikkdød i varehandelen | Retailmagasinet

Dette er ikke så langt unna nivået i norsk varehandel. Om 50 prosent av de ansatte blir automatisert bort, betyr det at 200.000 mennesker mister jobben raskt. Slikt krever politisk årvåkenhet, men politikerne savner et veikart for digitalisering av Norge og er foreløpig handlingslammet.

Trondheims-politikerne bryr seg ikke om …

Trondheims-politikerne bryr seg ikke om hockeyspillerne For meg ser det ut til at Trondheim er kommunen der ingen politikere bryr seg om ishockeysporten. Nå må partiene – før valget – si klart fra hvis de ikke ønsker å prioritere flere isflater.

Vi kan få en grønnere by uten butikkdød – vartoslo.no

Mange bryr seg, ja, men slike tanker glir fort nedover på prioriteringslisten i en travel hverdag. Så hva om det plutselig ble enklere å handle lokalt enn på nett? Da hadde man ikke appellert til samvittigheten, men til den praktiske sansen. Og den har vist seg å være en pålitelig motivasjonsfaktor gjennom alle tider.

Vi kan få en grønnere by uten butikkdød | Retailmagasinet

Er det ikke slik at butikker som har livets rett vil overleve uansett? Bør politikere blande seg inn i kommersielle prosesser? Kanskje, kanskje ikke. Svaret avhenger nok av politisk standpunkt, og den debatten blir aldri ferdig. Men en ting politikerne kan gjøre, er å bevisstgjøre osloborgerne om at det har blitt enklere å handle lokalt.

Politikerne bryr seg lite om fisk i sør – fiskeribladet.no

 ·

Fiskeri- og havbruksnæringen i våre sørligste fylker er i vekst, men det er få politikere som bryr seg.

Dagligvarebransjen – Bergens Tidende

Høgre-landsmøtet var roleg og kampsakene få, men vedtaket om daglegvarebransjen bør få matvaregigantane til å skjelve. Høgre-vedtaket om daglegvarebransjen bør få matvaregigantane til å skjelve.