Randorennet som lokker utenlandske proffer til Norge

Randorennet som lokker utenlandske proffer til Norge …

– Terrenget er så variert at vi nærmest kan arrangere et løp uansett vær og forhold. I år hadde vi skredfare 4, men fikk til et bra arrangement allikevel. Løpet går rundt …

Her er litt lektyre på tampen av året i – Stryn Rando

– Stryn Rando 3000 byr på sju fjelltopper og 3000 høydemeter, og det er helt unikt i Norge, sier rennleder Erlend Folstad.

Er du klar 24. mars? – Stryn Rando 3000 | Facebook

– Stryn Rando 3000 byr på sju fjelltopper og 3000 høydemeter, og det er helt unikt i Norge, sier rennleder Erlend Folstad.

Bugge og Åström vant Romsdal Rando | Topptur | …

Til helga er det klart for Stryn Rando 3000, som er neste runde i cupen. Les også: Randorennet som lokker utenlandske proffer til Norge Jøran Grøvdal, som vant veteranklassen og var dagens tredje raskeste uansett klasse, på Kirketaket.

Konkurransen fra utenlandske billigselskaper gjør …

Utenlandske lastebilselskaper betaler sjåfører luselønn, da må nordmennene spare andre steder sier Morten Hagen.

Regjeringen gir skattelette til utlendinger på korte

En ny skatteordning for utenlandske arbeidstakere på kort opphold vil føre til en skattelette på 50 millioner kroner for denne gruppa.

[PDF]

Internasjonalisering: Hvordan Ekspanderer Norske …

nærmere på norske bedrifter og hvordan disse ekspanderer til utenlandske markeder og hva som påvirker valg av om bedriften vil internasjonalisere eller ikke. Bakgrunn Selve teorien for internasjonalisering av bedrifter er relativt ny og har hovedsakelig blitt utviklet fra rundt 1960 (Penrose, 1959; Hymer, 1960) og frem til i dag.

tiltak som kan lette integrering av innvandrere i Norge …

Gjøre rede for årsaker til folkevandringer, drøfte prinsippene for norsk innvandringspolitikk og vurdere tiltak som kan lette integrering av innvandrere i Norge