Reiseforsikring fra Frende

Reiseforsikring – best i test – Frende

– Fantastisk service fra Frende. Frende hjelper deg hvis bagasjen forsvinner – Enkelt og kjapt oppgjør fra Frende. Frende hjelper deg hvis du må avbestille. Fant Elias (8) livløs i bassenget på drømmeferien. Frende sin reiseforsikring er ikke tilpasset utenlandsstudenter. Ved utenlandsstudier anbefaler vi en kombinert innbo- og

Reiseforsikring fra Frende | Sparebanken Vest

Reiseforsikring fra Frende. Her finner du ofte stilte spørsmål og nyttige tips og råd for Sparebanken Vest-kunder om reiseforsikring fra Frende.

Avbestilling er dekket så lenge du har kjøpt reiseforsikringen før reisen helt eller delvis er betalt. Avbestilling gjelder ved akutt sykdom, død eller ulykkesskade som rammer den som er forsikret eller den nærmeste familie som er bosatt i EØS land. Den gjelder også dersom slik hendelse inntreffer for medreisendes familie i gitte situasjoner.Er bagasjen din forsinket ved utreise med mer enn 4 timer, dekkes nødvendige innkjøp inntil 5000 kroner per person . Se vilkårene i din reiseforsikring for ytterligere dekninger dersom for eksempel fly eller lignende er forsinket.Som nettbankkunde i Sparebanken Vest med reiseforsikring fra Frende kan du enkelt laste ned ditt reiseforsikringsbevis i nettbanken. Gå til «Forsikring» i nettbanken , velg Reiseforsikringsbevis fra reiseforsikringen din.Reiseforsikringen i Frende dekker feriereiser fra bostedsadresse i Norge i inntil 75 dager. Du kan utvide den til å gjelde inntil 10 måneder.Nei.Kredittkortene Visa Gull og Visa Business har reise- og avbestillingsforsikringer inkludert. Forsikringene gjelder når minimum 50% av reiseutgiftene er betalt med kredittkortet. (Forsikringstjenestene leveres av AIG Europe Limited) For mer informasjon, klikk her .

Forsikring – Frende Forsikring er best i test – Frende

Frende tilbyr et bredt spekter av forsikringer innenfor kategoriene skade og liv.

Reiseforsikring – Frende – Smarte Penger

Dette er priser og dekningsomfang på reiseforsikringene fra Frende. Dette er de viktigste dekningene hentet fra vilkårene. For å se de fullstendige vilkårene kan du klikke på «Vilkår» i tabellen under. Lenker til de andre forsikringsselskapenes forsikringsdekning finner du under tabellen. Les mer om reiseforsikring.

Sjekk reiseforsikringen før du drar på vinterferie!

Reiseforsikringen fra Frende er Norges beste og mest komplette reiseforsikring. Med den kan du kjenne deg trygg på flyet, på stranden, på vidden eller på reisen. – Vi hjelper deg i kontakt med riktig lege eller sykehus i utlandet.

Reiseforsikring – best i test | Sparebanken Vest

Fordeler med reiseforsikring fra Frende. Markedets beste reiseforsikring – flere år på rad! Frende er like gode eller bedre enn konkurrentene – og vi er billigst blant de beste. Helårs reiseforsikring som gjelder reiser i hele verden inntil 75 dager. Eneste reiseforsikring med dekning for bekjempelse av veggedyr og kakerlakker.

Frende Forsikring erfaringer og omtaler – les hva 270

Jeg skiftet fra Gjensidige (som jeg har hatt i over 20 år!) til Frende da de ikke kunne matche prisen jeg hadde fått fra Frende. Jeg forklarte kunderådgiver at jeg måtte ha mulighet til å tegne forsikring etter åpningstider også og nå kunderådgiver derfor måtte være tilgjengelig etter åpningstider (til og med i helger!) da det hender jeg handler bil i …

3.2/5(270)

Reiseforsikring | Finn beste reiseforsikring her

Fra 2011 er Frende sin reiseforsikring kåret blant best i test hvert år, og reiseforsikringen er også billigst blant de beste. Det er ingen egenandel på forsikringen, og dette er den mest nyttige og mest brukte forsikringen Frende tilbyr. 1 av 6 kunder får bruk for reiseforsikringen sin hvert år, og skadene oppstår enten på fritiden eller på reise.

Reiseforsikring – Finn den beste reiseforsikringen for deg

Våre guider dekker alt fra skiforsikring til reiseforsikring for familier, vintersport, mennesker med medisinske utfordringer og backpackere. Vi gir deg den informasjonen du trenger uavhengig av hvem du er og hvor du vil reise.

Europeiske Reiseforsikring – Din trygghet i hele verden

Europeiske er Norges ledende selskap innen reiseforsikring. Forsikre deg før din neste reise med vår helårs-, engangs- eller studentforsikring!