Seiltur til Lofoten, planlegging!

Seiltur til Lofoten, planlegging! – Båtforumet

1 . En guttegjeng seilte/gikk båten til Bodø, fra Bergen. Dette tok en uke. 2. Vi , sammen med reder familien tok fly til Bodø. 3. Seilte rundt i Lofoten 2 uker. Vi hadde ett fantastisk vær, så det ble en del stranddager. Men du bør ha min. 2 uker i dette området (etter dette reiste vi hjem) Var nesten nord til Vesterålen. 4.

Seiltur Helgeland Trænafestivalen Lofoten Nord-Norge

Mar 10, 2015 · Våre seileventyr til og fra Trænafestivalen er fullspekka ferieuker der du BÅDE lærer å seile OG får oppleve det beste Helgeland og Lofoten har å by på.

Buccaneer | Seiltur til Lofoten | Side 2

Seiltur til Lofoten. Vi lå to netter i Mjosundet. Dette var kjent for den luneste havna på trøndelagskysten i sørvestlig vind.

Bli med på seiltur! Opplev Helgeland, Trænafestivalen og

Oct 31, 2014 · Start årets Trænafestival i seilbåt på fantastiske Helgelandskysten, eller start turen på Trænafestivalen og avslutt i spektakulære Lofoten. På våre seilturer vil vi gi deg det beste Helgeland, Træna og Lofoten kan by på.

Seiltur i Kroatia – Tremennogenbabe – Google Sites

 ·

Turen har blitt flyttet til 2010 for å gi oss mer tid til planlegging! Vi skal om ikke altfor lenge begynne å sjekke ut hvilke muligheter som finnes, men ser for oss å leie båt med skipper og eventuelt kokk.

Symra til Lofoten

Seile med spridde seil til Andenes og ankomme i dagslys selv om det var nærmere midnatt. Returen tok 25 døgn, med 9 hviledøgn; i Andenes, Sortland, Bodø og Haugesund. 4 netter tilbragt underveis. Distansen var 857 NM / 176 timer.

Lofotenisland – Tørnholmen – Home | Facebook

Undertegnede kjøpte øya I 2012 og har nedlagt ressurser I planlegging og for utvikling I henhold til gjeldende kommuneplan og avtale med Vestvågøy kommune om finansiering og etablering av vei over Smiholmen, samt bro over Langsundet til Tørnholmen / Joøya.

Rådgivernettverk Lofoten (radgivernettverklofoten)

 ·

Velkommen til den digitale plattformen for felles planlegging, samtaler – og utvikling av karriereveiledningen i grunnskole og videregående opplæring i Lofoten.

Leserinnlegg: Turisme i Lofoten – High North News

Kommunene, Statens Vegvesen, Nordland fylkeskommune, Lofoten Avfallsselskap, næringsforum, Destinasjon Lofoten, grendelag m.fl. Vi øker dimensjoneringen på avfallskontainere og sanitæranlegg på de mest besøkte stedene og vi jobber strategisk med besøksforvaltning og planlegging.

«En seiltur til Lofoten» (1930) – Alnakka.net

Henta frå «http://alnakka.net/w/index.php?title=%C2%ABEn_seiltur_til_Lofoten%C2%BB_(1930)»