Slik leder de beste

Helsefremmende lederskap – slik leder de beste – YouTube

Click to view on Bing3:13

Feb 14, 2011 · Teaser for boken «Helsefremmende lederskap – slik leder de beste», e-læring og filmer. Boken ble lansert 9. mars 2011 på Gyldendal. Regi: Reid Per Fiskerstra

Author: StoryWorks AS

Kaggestad: Slik leder du laget ditt best | BI

Kaggestad: Slik leder du laget ditt best. De beste er de mest nysgjerrige. Som leder er du der for at de i det ytterste leddet skal lykkes. Det er det du måles på. «Faktoriseringsmodellen» som han kaller det, har han brukt på alt fra VM-vinnere til HR-konsulenter. Det dreier seg om å sette ting i system, forklarer Kaggestad.

Slik leder de beste | Arbeidsmiljøsenteret

– En god leder er en person som klarer å justere seg etter hver enkelt ansatt, ikke omvendt. Det mener jeg er moderne lederskap. Det handler om å behandle folk forskjellig, fordi ingen er like.

Helsefremmende lederskap – slik leder de beste av Erik

Frode Øglænd Malmins eksemplar av «Helsefremmende lederskap – slik leder de beste» av Erik Slinning – Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!

Slik leder de beste – klokt lederskap i tøffe tider av

«Slik leder de beste – klokt lederskap i tøffe tider» av Petter Kleppe – Se omtaler, sitater og terningkast. Se hva andre mener om denne boka, og fortell hva du mener selv!

Slik blir du en fremragende leder – ledernytt.no

I arbeidet med boken «Helsefremmende ledelse- slik leder de beste» har Erik Slinning funnet frem til noen av landets fremragende ledere. De viser systematisk innsats som skaper solide resultater og lønnsomhet sammen med arbeidsglede.

Slik beholder du de beste – forskning.no

Slik beholder du de beste Sørg for at dine ansatte har arbeidsoppgaver som gir glede og mening. Da beholder du dine mest verdifulle medarbeidere, viser ny studie. Ansvarlig redaktør / daglig leder: Nina Kristiansen, tlf 414 55 513 Redaksjonssjef Bjørnar Kjensli, tlf …

Helsefremmende lederskap – slik leder de beste | …

En helnorsk og nytenkende bok for alle som ønsker økt lønnsomhet, fornøyde medarbeidere og tilfredse kunder gjennom helsefremmende lederskap.

Rekruttering – slik velger du de beste kandidatene | …

Rekruttering – slik velger du de beste kandidatene. Strategi og ledelse. by Odd Skailand. Hvem er best egnet til stillingen? Utdannelse og jobberfaring gir deg en pekepinn på hvilke kandidater som bør tas med videre i en rekrutteringsprosess. Men det er likevel ikke nok. Sjekk hvilken metode som er mest treffsikker.

Slik jakter de på de beste ledertalentene – e24.no

Slik jakter de på de beste ledertalentene. Fire av fem ledertalenter er blitt kontaktet av interesserte arbeidsgivere det siste året. Her forteller hodejegerne om hvordan de går frem for å finne den rette kandidaten. Han leder Mercuri Urvals researchere, avdelingen som foretar søkene i markedet.