Statskanalen har et ansvar

Statskanalen har et ansvar | Nordnorsk Debatt

Statskanalen har et ansvar NRK har i en årrekke hatt Finsksendinga på NRK P2 i landets tre nordligste fylker, med beskjedne 12 minutters sendetid per uke. Den 11. januar 2017 ble imidlertid FM -nettet slukket i Nordland, og dermed er tilbudet kun gjeldende i to av landets 19 fylker – inntil videre – for den 13. desember slukkes nemlig FM -nettet i …

Teknoetik – har opfinderen et ansvar? – HPEVoices

Og når der er positive og negative formål, så vil der også være formål, der for nogle er positive og for andre negative. Disse kalder jeg neutrale. Et eksempel kunne være AI – Artificial Intelligence (kunstig intelligens). Nogle mener, at AI har negative konsekvenser – nogle mener det har positive.

Alle muslimer har et medansvar for terror og kriminalitet

Jeg synes ud fra et ideologisk synspunkt at man bør tage ansvar for de klubber man er medlem af. Også selvom ens forældre har meldt een ind fra barns ben. Men når man har det med som biologisk bagage har man naturligvis aldrig taget valget om de holdninger og konnotationer der følger med klubben og dens regelsæt, aktivt såvel som passivt.

Top responsesRedditFYI, så har overskriften ikke ret meget at gøre med indholdet, men fungerer blot som blikfang; Hov, kom jeg til at skrive muslimer … read more43 votesFalse equivalence. Muslimer er en gruppe du vælger. Køn er en medfødt egenskab.7 votesdet ville have været mere interessant at læse et argument for at alle muslimer faktisk har et ansvar. i en eller anden grad … read more5 votesLAD NU VÆRE MED AT NÆVNE MARSTAL. For helvede, Mikkel. Anywhores, jeg bliver næsten lige så træt af at læse … read more4 votesCome on.. Der er sku da ingen normale der mener almindelige muslimere har et medansvar, det folk har efterlyst er de … read more1 voteAlle, uanset køn eller andre tilhørsforhold har vel «potentiale» for at være mordere eller sexkrænkere eller alt muligt … read more1 voteSee all

Speek.dk – hvem har et ansvar?, Sæson 2 , …

I jagten på børnelokkerne har Henrik Qvortrup og hans redaktion igen oprettet falske profiler på nettet, hvor de udgiver sig for at være helt almindelige 13 årige piger.

Gregor Gysi: De højrepopulistiske partier har et ansvar

Har de højrepopulistiske partier i Europa efter din mening et ansvar overfor højreekstremismen? Distancerer de sig nok? “Rigtig mange højrepopulistiske partier har stærke højreekstremistiske strømninger inden for deres egne rækker, som plejer omgang med nynazistiske bevægelser.

Skyld eller ansvar? – Børnepsykolog og angstbehandling …

Et ansvar for at hjælpe sine børn på vej igennem livet og et ansvar for at skabe gode forhold for, at de kan udvikle sig godt. Derfor har man også et ansvar for at hjælpe sine børn, når de oplever, at angsten begynder at styre deres liv.

Hvilket ansvar har «du» som forbruker? by Sverre …

Et ansvar her også Mer enn bare varen Arbeidet bak Barn Menneskerettigheter Miljøskader Ansvaret er lett. Jobben er 90% gjort før du skal måtte gjøre noe. § 3. Merking av varer – a. navn og adresse på den som har produsert, importert og/eller pakket varen, og/eller navn og adresse på den for hvis regning dette er gjort, – b.

Har forbrugerne et ansvar for tøjproduktion? – Etik.dk

Vi har et ansvar som forbrugere inden for de ressourcer, vi har. Men det er ikke altid lige let, og det kræver, at der skal være et produkt at købe, siger Niels Kornum, der er lektor ved Handelshøjskolen i København, CBS, hvor han forsker i politisk forbrug.

Statskassen svindlet for 12,3 mia.: Direktør i Skat har et

Ingen embedsmænd kan stilles til ansvar for skandalen om formodet svindel med udbytteskat for 12,3 milliarder kroner. Det konkluderede en advokatundersøgelse foretaget af advokatfirmaet Bech-Bruun tirsdag. Samme undersøgelse viser dog også, at en tidligere underdirektør med ansvar for

Hvem har ansvaret for arbejdsmiljøet? – vendlet.dk

Ansvar og medarsvar. Det juridiske ansvar for arbejdsmiljøet er lederens. Arbejdsgiver, arbejdsleder og arbejdstager har alle et medansvar for, at arbejdsmiljøet er sikkerheds- og sundhedsmæssigt forsvarligt. I arbejdsmiljøloven skelnes …