Studentsenteret Bergen : Bygg.no

Studentsenteret Bergen : Bygg.no – Byggeindustrien

Statsbygg er byggherre, mens Studentsamskipnaden i Bergen skal bruke bygget. Sentralrom Studentsenteret ligger der det gamle studentsenteret fra 1971 lå, mellom Parkveien, Villaveien og Olav Ryes vei.

Studentsenteret Bergen : Bygg.no – Byggeindustrien

Studentsenteret ligger der det gamle studentsenteret fra 1971 lå, mellom Parkveien, Villaveien og Olav Ryes vei. Grunnen bestod av løsmasser. Bygget har tre plan.

Nævdal Bygg AS – Nye Offentlige Bygg – UiB Studentsenteret

Tømrerarbeider på det nye Studentsenteret, under hovedentreprenør NCC og byggherre Statsbygg. Kontrakten inkluderte mye innredningsarbeider, herunder diverse konstruksjoner i stål og glass, bl.a. skillevegg for serveringsareal

Studentsenteret | Universitetet i Bergen – uib.no

Behovet for et nytt bygg var med andre ord skrikende, og et budsjett på 402 millioner kroner ga et bygg på 11.700 kvadratmeter over tre plan. Her finner du svømmebasseng, treningshaller, bokhandel, kontorene til studentmediene og studentdemokratiet, kantine og kafé, auditorier, Studentsamskipnaden i Bergen og karrieresenter.

Studentsenteret — Bergen – Sammen

Studentsenteret er plassert sentralt på Nygårdshøyden. I tillegg til gode fasiliteter for styrke og utholdenhet finner du våre største saler for sykkel- og gruppetrening. På studentsenteret finner du også vårt svømmebasseng som er inkludert i medlemskapet til studenter og ansatte.

Studentsenteret – Gyms – Parkveien 1, Bergen, Norway

Studentsenteret in Bergen, reviews by real people. Yelp is a fun and easy way to find, recommend and talk about what’s great and not so great in Bergen and beyond.

Location: Parkveien 1 5007 Bergen Norway

Nævdal Bygg AS – Nye Offentlige Bygg

UiB Studentsenteret. Tømrer og innredningsarbeider på nytt Studentsenter i Bergen på 11500 m2.

[PDF]

Nytt Studentsenter, Universitetet i Bergen – …

burde reises et helt nytt bygg på tomten. Ved beregning av størrelsen på nybygget la Statsbygg til grunn en 97046 Studentsenteret i Bergen.” Prosjektkonkurransen skulle belyse alternative løsninger med forskjellig grad av riving av den gamle bygningen.

Studentsider | Universitetet i Bergen – uib.no

Velkommen til Universitetet i Bergen. Under finner du veien til informasjon om tiden frem til studiestart og dine første dager som UiB-student.

[PDF]

Aktuelt Med kontoret på byggeplassen – commaxx.no

toret ved studentsenteret i Bergen. – Her kan jeg sitte på brakkerig-gen og få tilgang til e-post, syste-mer for arkivering, eiendom og prosjekteringsverktøy like lett som på kontoret. Uten denne mulighe- [email protected] Title: by …