Tenner på godt og vondt

Tenner på godt og vondt – Fagforbundet Ung

Tenner på godt og vondt. Det er merkelig at tennene er en del av kroppen, men ikke regnes med i vår generelle helse, skriver Mariann Aas Minnesjord og Olaf Mathiassen.

Fram og tilbake – like langt?: Venner på godt og vondt

Vi er virkelig blitt kjent på godt og vondt. Vi har funnet tilbake til hverandre etter mange år med lite kontakt både fordi mange nok trengte en pause, begge veier, og fordi vi har studert og bodd langt fra hverandre.

Avokado – på godt og vondt – hegnar.no

7 days ago · Avokado – på godt og vondt. Avokado er blitt så populært at kenyanske bønder skifter ut kaffeplanter med avokadotrær. I New Zealand fører avokadomangel til organisert kriminalitet.

Vondt i Tennene – Årsaker, diagnoser, råd og …

Vondt i tennene og tannsmerter kan være både smertefullt og meget plagsomt. Vondt i tennene kan skyldes tannproblemer, sår, rotinfeksjon, bihulebetennelse.. Hvor og hva er tennene? Voksne har 32 tenner. Barn har 20 såkalte ‘melketenner’. Hovedoppgaven til tennene er å tygge og forberede mat for fordøyelse.

Pedagogikk – på godt og ondt – Home | Facebook

Pedagogikk – på godt og ondt. 2,051 likes · 51 talking about this. Her vil jeg dele linker som engasjerer meg innen pedagogikk/spesialpedagogikk. Andres

Tannproblemer gjør like vondt for dyr som for mennesker

Tannproblemer gjør vondt. Virkelig vondt, både for dyr og for mennesker. Og der du kan fortelle hva som plager deg, og plukke opp telefonen og ringe til tannlegen, er det du som må oppdage det når kjæledyret ditt har vondt. har kjæledyret ditt godt av å få sjekket sine tenner like ofte – og små hunder gjerne enda oftere

En død og råtten tann må trekkes. Ikke gå lenge med vondt.

Mange går så lenge med vondt og ubehag at tannen blir død og råtten. Ikke vent for lenge med tennene det gjør tannlegebesøket dyrere og mer komplisert.

Seks årsaker til at det gjør vondt i tennene – Dagbladet

Nesten ingenting er så smertefullt som å ha vondt i tennene. Ømme tenner, bankende tannverk eller ising – smertene kan gå fra litt ubehagelige til altoppslukende. Visdomstenner Visdomstenner kan være opphavet til smerter i munnen. Om man får dem i godt voksen alder, har de ligget i kjeven i mange år, og kommet til syne fordi huden

Bakterier på godt og vondt – forskning.no

Bakterier på godt og vondt. Vi mennesker er helt avhengige av bakterier. De fleste vil oss vel. De færreste er skumle. Nå avsløres bakteriene for stadig nye hemmeligheter.

en naturlig behandling for hvite, sunne tenner. – Vondt.net

Informasjon, tiltak, symptomer, behandling og øvelser for diagnoser og sykdommer som kan ramme muskler, ledd, sener, bindevev, skjelett og nerver. Grønn te kan gi deg hvite, sunne tenner. Te-drikking er ikke forbundet med hvite, vakre tenner ..