Ulovlig mat i Oslo

Mattilsynet fant ulovlig kjøtt i garasje – Mattilsynet

For første gang avslører Mattilsynet de rystende bildene fra en garasje i Oslo hvor man fant kjøtt som ikke lenger ansees som egnet til menneskemat. Mattilsynet fant ulovlig kjøtt i garasje – Mattilsynet: – Her er Oslos skrekk-garasje – Dagbladet

Da Mattilsynet slo til mot restauranten, kom plutselig en

Mattilsynets årvåkne inspektører avdekket hemmelig rom på asiatisk restaurant i Oslo. Mattilsynets årvåkne inspektører avdekket hemmelig rom på asiatisk restaurant i Oslo. Han har jobbet med ulovlig omsetning av mat og samarbeidet tett med andre etater i over 17 år. Han har et brennende engasjement for området, og er også en

Ulovlig å grille overalt i Oslo? – Generell debatt

Nå vet jeg ikke hva som er offisielt tillatt eller ikke, men om engangsgriller er ulovlig vil politiet i Oslo ha en hektisk periode om dagen.

Ulovlig mat – Video – NRK.no

Ulovlig mat Et helt spesiellt og FORBUDT måltid ble spist opp for noen dager siden. En fiskeørn som er totalfredet i Norge havnet nemlig på et serveringsfat i Halden.

Lov til å selge vafler på gata i Oslo? – Ung.no

Skal du f.eks. selge vafler på en t-banestasjon eller i en skibakke, ville jeg tatt direkte kontakt med Oslo Sporveier eller de som driver skianlegget. I alle tilfelle er salg av vafler og kakao en liten affære, det viktigste er nok at du rydder opp etter deg slik at grunnen ikke blir forsøplet.

Sparer penger ved å lete etter mat i søpla – khrono.no

Video: Vi ble med John Jannesson i utkanten av Oslo for å lete etter mat. Hva kan man spare på i et stramt studentbudsjett? John Jannesson (24) sparer penger ved å lete etter holdbar mat i containere utenfor butikker.

Er Oslo kommunes frontfigur mot svart arbeid – aktiv i

 ·

RAZZIA: Politiet stengte en ulovlig pokerklubb i Oslo i mars i år. Dette er et bilde fra aksjonen. Foto: Helge Mikalsen Er Oslo kommunes frontfigur mot svart arbeid – aktiv i ulovlig pokerring. men serverte både alkohol og mat. De drev også i ulovlige lokaler.

Jødiske spiseregler – dmt.oslo.no

Melk og kjøtt:Den kanskje største disiplinen ved kosher mat er den absolutte seperasjonen mellom melkemat og kjøttmat. I et kosher kjøkken vil man ofte finne seperate arbeidsområder, oppvaskkummer, redskap, kluter osv. for melk og kjøtt. Oslo | Tlf: 23 20 57 50. idium Webpublisering

Denne mannen har vært ulovlig i Norge i åtte år – …

 ·

Oslo tingrett 2016: 43-åringen dømmes til 90 dager ubetinget fengsel for å ha oppbevart 149 gram opium. Han har vært i Norge ulovlig i seks år. Han har vært i Norge ulovlig i seks år. Han blir ikke returnert til hjemlandet.

[PDF]

DET ER ULOVLIG Å SLIPPE UT FETT PÅ …

DET ER ULOVLIG Å SLIPPE UT FETT PÅ KOMMUNALE AVLØPSNETTET! Bedrifter som produserer eller serverer mat, må følge noen enkle krav fra oss. (se www.ren.oslo.kommune.no) eller inngå en avtale med et privat firma …