– Utmerket båtrute til Brekstad og Trondheim

Rutetider Trondheim-Brekstad | Trondheimsfjord …

Rutetider Trondheim-Brekstad For fullstendige rutetider, se AtB sin ruteinformasjon. Møre og Romsdal har et enkelt sanntidssystem som omfatter båtene som går i …

Trondheim – Brekstad – Kristiansund – FosenNamsos

På enkelte avganger er det busskorrespondanse til/fra Edøy. Om bord er det et serveringstilbud med smørbrøddisk, fast food, kaker, kioskvarer samt kald og varm drikke. Bevilling for salg av øl og vin om bord. Pendlerruten Trondheim-Brekstad trafikkeres av MS Trondheimsfjord I. Reisetiden er 50 minutter.

Hurtigbåt Trondheim – Brekstad

Trondheimsfjord pendlerforenings hjemmeside. Dette er hjemmesidene til Trondheimsfjord pendlerforening. Dette er en forening for de som pendler på strekningen mellom Brekstad og Trondheim.

Hurtigbåten Trondheim – Vanvikan – Trondheim, …

Anna Nowak added a new photo — at Hurtigbåten Trondheim – Vanvikan. · May 9 · Trondheim, Norway · Anna Nowak added a new photo — with Julia Nowak and Mateusz Nowak at Hurtigbåten Trondheim – Vanvikan .

4.9/5(72)

Hvordan reise til Trøndelagskysten – Opplev Trøndelag

Både til Hitra og Brekstad kan du reise med buss fra Trondheim. Til Hitra og videre til Frøya med bussrute 320. På ukedager (mandag-fredag) har denne ruta 2 …

Båten til byen skal gå via Fillan og Brekstad | Frøya.no

Båten til byen skal gå via Fillan og Brekstad. Arbeidet med å få til båtrute mellom Frøya og Trondheim er i full gang. Nå avslører Torill M. Pettersen at planen er at båten skal gå via Hitra og Ørland, og at reisetiden blir på to timer og ti minutter.

Trondheim – Vanvikan – FosenNamsos

Hurtigbåtrute mellom Trondheim og Vanvikan i Leksvik kommune på Fosen-halvøya. For denne ruten er AtB oppdragsgiver. I Vanvikan er …

Hurtigbåt og ferge – AtB

18.45 Rute 805 fra Trondheim avgang kl.1845 og avgang fra Brekstad kl. 2000 vil bli forsinket grunnet sen drivstoffleveranse til fartøy. Reisende oppfordres å møte til oppsatt rutetid. Reisende oppfordres å møte til oppsatt rutetid.

-Ikke løsbart uten samarbeid i øyregionen | Frøya.no

May 08, 2018 · Rapporten til Møreforskning viser at behovet for en båt som går innom Sistranda, Fillan, Brekstad og Trondheim er stort. Nå gjelder det å overbevise fylket om å satse på prosjektet. – Da må vi stå samlet i øyregionen.

Hurtigbåtterminal i Trondheim – Trondheim Havn

Trondheims hurtigbåtterminal ligger på Brattøra, midt i Brattørbassenget (Ytre Basseng) ved nedgangen til gang- og sykkelbrua Sjøgangen over til Trondheim S. Terminalen erstatter den tidligere Pirterminalen som lå innerst i Brattørbassenget. Fra terminalen går det hurtigbåter til Vanvikan, Brekstad, Hitra, Frøya og Kristiansund.